Oost-Vlaanderen

CPBW 14 november 2013 De Lijn Oost-Vlaanderen

Gepost op 17 november 2013 | Door : | Categorie : Oost-Vlaanderen |

ACv openbare diensten de lijn

Mededelingen van de directie.


** De PA geeft toedracht over de arbeidsongevallen van de periode van januari tot oktober 2013.
Er gebeurden in 2013 momenteel 82 ongevallen met werkverlet. Dit is tegenover vorig jaar een daling van 12%. Het aantal dagen werkverlet is met 14% gedaald. De AO woon/werkverkeer is gedaald met 4%. In oktober was het wel niet zo goed. Er gebeurden in totaal 18 ongevallen. De afdeling Techniek doet het veel beter dan Exploitatie.
** Het draft overzicht van het jaaractieplan 2014 dat ons vorige maand werd overhandigd, is zonder opmerkingen goedgekeurd door de 3 vakorganisaties.
** Lijncom: er zijn afspraken gemaakt met Lijncom om de zijkanten van onze voertuigen opnieuw te voorzien van geperforeerde reclamestickers. Deze zijn doorzichtig van binnenuit, waardoor onze passagiers toch naar buiten kunnen kijken. Er is ook een document met de duidelijke richtlijnen op vermeld waaraan de firma Lijncom zich moet aan houden. De reclame is een belangrijke bron van inkomsten voor de lijn.

 

Om verder te lezen klik op onderstaande link

CPBW 14 november 2013 De Lijn Oost-Vlaanderen

Van Vlem Danny

Danny.van.vlem1@live.be

ACV De lijn